Over StralendVrij - StralendVrij - Straling meten

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over StralendVrij

Ik ben Andrea
Mijn interesse is altijd al uitgegaan naar de natuur en alles wat leeft en hoe bijzonder het is dat in de natuur alles met elkaar klopt en
al heel lang vraag ik mij af waarom wij als mens zoveel zaken produceren die onze natuurlijke leefomgeving verstoren en vervuilen.
Ik ben er van overtuigd dat de natuur geheimen kent die wij ons niet kunnen voorstellen, hiervan kunnen we ook gebruik maken.
Altijd ben ik op zoek naar hoe zaken eenvoudiger kunnen en vind het leuk om dingen uit te zoeken waarvan je in eerste instantie denkt dat het niet kan.
Ik heb bouwkunde gestudeerd aan de HTS te Leeuwarden. Vanaf 1992 ben ik gaan werken bij een bouwbedrijf.
Mijn interresse gaat uit naar het zoeken van mogelijkheden om om te kunnen gaan met de huidige technologische ontwikkelingen en de manier waarop wij leven.
In 2014 ben ik een opleidig en cursussen gaan volgen om straling te kunnen meten en heb veel mensen die dezelfde visie hebben als ik.
Elke situatie is anders, de omgeving, het huis, de bewoners en de apparatuur die men gebruikt. Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe hier het beste mee om te gaan.
Met StralendVrij kan ik mijn bouwkundige achtergrond combineren met mijn interesses, zodat uw woonomgeving een fijne omgeving wordt.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu