Klachten - StralendVrij - Straling meten

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klachten

Belangrijk!

Wanneer u lichamelijke of geestelijke klachten heeft, is het belangrijk eerst uw (huis)arts te bezoeken.

 

Straling in niet de hoofdoorzaak van het ontstaan van klachten of ziekte. Straling is een van de factoren die samen met andere factoren (stress, slechte leefgewoonten, slechte voeding, etc.) kan leiden tot klachten en/of ziekte, de klachten of ziekte onderhoudt (ze blijven aanwezig) en genezing belemmert. De volgende klachten kunnen voorkomen:

Elektromagnetische straling:
vermoeidheid, oorsuizingen, hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen, huidproblemen, allergieën.

Geopatische belasting:
depressiviteit, extra gevoelig, bedplassen, concentratieproblemen, overgevoeligheid, vitaminen en mineralen tekorten, pijnlijke botten en gewrichten, stijve spieren, angsten, extreme slapeloosheid.

Sick buildig syndroom en de waterader

Het sick building syndroom wordt veroorzaakt door een slechte luchtkwaliteit in een gebouw, dat ontstaat door klimaatbeheersings- en ventilatie systemen die niet goed functioneren.
Door de wrijving van de lucht in de ventilatiekanalen ontstaan positief geladen ionen, waardoor de lucht in het gebouw positief geladen wordt. Normaal gesproken voelen wij ons het beste bij neutrale lucht of negatief geladen lucht. Hiernaast is het ook nog zo dat er in de kanalen bacterien en virussen nestelen, waar je ook vatbaarder voor wordt wanneer je positief geladen bent.
Mensen worden letterlijk ziek van de luchtkwaliteit in het gebouw.

Een waterader veroorzaakt ook positief geladen deeltjes in de lucht door de wrijving van het ondergrondse water. De aarde is normaal gesproken negatief geladen, door de wrijving wordt dit op deze plek positief, het effect van een waterader is dus te vergelijken met het sick building syndroom.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu